Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΕΙΛΕΡ 2




Υστερα απο παρακλησεις φιλων παραθετω ακομη μερικες φωτο απο το τρειλερ και μερικα στοιχεια γι'αυτο.Η τιμη του ειναι 900 και οχι 850 γιατι εβαλα και το ροδακι μροστα μετα και ανεβηκε λιγο,αλλα και παλι ειναι -νομιζω- μακραν η χαμηλοτερη τιμη της αγορας για τετοια προσεγμενη κατασκευη!Ο αξονας του ειναι Γερμανικος( δοκος στρεψης νομιζω λεγεται) 1350 κιλων με ρεζερβα με πεντε δεστρες απο καθε πλευρα ακριβως εκει που θα ειναι οι κυψελες και τρεις μπροστα και τρεις πισω.Τελος παραθετω και το τηλεφωνο του ανθρωπου που μου το εφτιαξε λεγεται Μακης και αρ.τηλ.6942938766 στην Αθηνα στα Γλυκα νερα.Αυτα.-

8 σχόλια:

  1. Κώστα δεν ξέρω κατά πόσο έχεις χρησιμοποιήσει τρέηλερ ,αλλά δες και στην παρακάτω διεύθυνση πολύ χρήσιμα πράγματα. http://www.naspor.gr/useful/asfalis_rymoulkisi.htm Είχα και γω τρέηλερ όταν είχα 15 μελίσσια.Αν έχεις παραπάνω ,σου συνιστώ να αγοράσεις ένα DATSUN (1500 euro)και να μη χρησιμοποιείς το τρέηλερ για λόγους ασφαλείας. Αν όμως το χρησιμοποιείς δήλωσέ το στην ασφαλιστική σου εταιρία με 15-20 euro ,θα έχεις ασφαλιστική κάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι υγεια και καλη επιτυχια,η μελισσοκομια ειναι πολυ ομορφη,εαν οι αναγκες σου δεν ειναι μεγαλες καλο ειναι το τρεηλερ ,αργοτερα βαζεις αγγελια το πουλας και αγοραζεις αυτοκινητο,φορτηγο,κ.λ.π.
    Εκτιμω οτι η συμβουλη του Θαναση δεν θα κανεις το λαθος να μην εχεις ηδη δηλωση(για 20 ευρω να μπλεξεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα καλορίζικο και καλές μεταφορές εύχομαι!
    Για να το ασφαλίσει η ασφαλιστική , θα πρέπει να έχει άδεια κυκλοφορίας από το υπουργείο συγκοινωνίας. Χρειάζεσαι: τιμολόγιο αγοράς ή υπεύθυνη δήλωση ότι πρόκειται για ιδιοκατασκευή , βεβαίωση μηχανολόγου ότι πληρούντε οι σχετικοί κανόνες ασφαλείας και φυσικά κάποια αξεσουάρ που έχουν να κάνουν με την σήμανση και τον κατάλληλο φωτισμό του τρέιλερ. Να έχεις υπόψη σου πως το αυτοκίνητό σου πρέπει να δίνατε να μεταφέρει το εν λόγω τρέιλερ και πως η άδεια ισχύει μόνο για τον συγκεκριμένο συνδυασμό (συρμό) αυτοκινήτου -τρέιλερ .Λίγο τρέξιμο αλλά αξίζει για να μεταφέρεις με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικα και υπαρχει αδεια κυκλοφοριας και ασφαλιστηριο συμβολαιο,εξαλου το κοστος για ενα χρονο ειναι μολις 35 ευρω!!! οποτε και δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να κυκλοφορει ανασφαλιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννη,σε ευχαριστω πολυ για οσα ειπαμε τις προαλες και για τις συμβουλες σου,νομιζω θα μου φανουν πολυ χρησιμες στο μελλον να'σαι παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα
    όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε,και αργότερα πήραμε και το φορτηγάκι μας.
    Καλά και άφθονα μέλια να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για τρειλερ 900 e δεν νομιζω...
    για ψησταρια το συζηταμε
    γιωργος απο θηβα.αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή