Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε

Μετα λοιπον απο τους χειρισμους που ανεφερα σε προηγουμενη αναρτηση μου η κατασταση εχει ως εξης'
Τα μισα μελισσια σμηνουργησαν χωρις να εχω πολυκαταλαβει γιατι εγινε αυτο!Το παραξενο ειναι οτι δυο αφεσμους που επιασα ειναι παρα πολυ μικροι, που μαλλον σημαινει οτι φυγανε απο παραφυαδες (λεω τωρα εγω).
Εκεινο που με ενοχλει δεν ειναι οτι εφυγαν τοσο οσο ο λογος ,ετσι ωστε την αλλη φορα να ξερω και να μην ξανακανω το ιδιο τουλαχιστον λαθος.Ουτος η αλλως αυτη η χρονια ειναι χρονια δοκιμων και λαθων αλλα και μαθηματων πανω στα μελισσοπουλα ,κατι σαν πρακτικη δηλαδη και αναμενομενο ειναι να γινουν λαθη αλλα καλο ειναι να μαθαινω απο αυτα.
ΙΔΩΜΕΝ.-

6 σχόλια:

  1. Φαίνεται πως η ευχή μου στα σχόλια της τελευταίας σου ανάρτησης, δεν έπιασε.
    Όπως λέγαμε κάποτε , η μέλισσα δεν δαμάζεται και αυτή είναι η γοητεία της . Την μέλισσα πρέπει να την ακολουθούμε και να φροντίζουμε τις ανάγκες της , Μελισσοκομία , διαφορετικά μας χαιρετά σμηνουργόντας αυτήν την εποχή. Το λάθος πάντα σχεδόν ,είναι οι δικοί μας χειρισμοί , πρέπει να τους εντοπίσουμε και να μην τους επαναλάβουμε.
    Η διάθεσή μας από χαρούμενη την μια , γίνεται λυπημένη την άλλη , εμείς όμως γινόμαστε εμπειρότεροι και εντοπίζοντας τα λάθη μας , ωριμότεροι .
    keep beekeeping

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τα λες Κωστη ετσι ειναι.Η μελισσα θα κανει τα δικα της και οπως λεει και ο Νιτσε 'οτι δεν με σκοτωνει με κανει πιο δυνατο'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά πολύχρονος και από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστω Θεοδοση και Μαρκο να εισαστε παντα καλα υγεια σε ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άν και καθυστερριμένα χρόνια πολλά κώστα επί της ονομαστικής σου εορτής.
    Ο φυσικός πολλαπλασιασμός των μελισσιών είναι η σμηνουργία κώστα. Από εδώ ξεκίνα και προσπάθησε να βρείς το λάθος που υποθέτεις ότι έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή